HemUX

UX

 • Kundresan: förbättra din hemsida ur ett affärsperspektiv

  Kundresan: förbättra din hemsida ur ett affärsperspektiv

  För att skapa en framgångsrik hemsida är det avgörande att förstå och optimera kundresan. Hos Amplify Digital fokuserar vi på att använda kundresan som en strategisk komponent för att förbättra din hemsida och öka affärsresultaten.

 • Besöksanalys – Förbättra din hemsida med insiktsfull data

  Besöksanalys – Förbättra din hemsida med insiktsfull data

  För att maximera effektiviteten på din hemsida och driva din verksamhet framåt är en grundlig besöksanalys ovärderlig. Genom att förstå dina besökares beteenden, preferenser och interaktioner kan vi på Amplify Digital hjälpa dig att optimera din webbplats och öka konverteringsgraden.

 • Mobilanpassning: optimera din hemsida för mobilanvändare

  Mobilanpassning: optimera din hemsida för mobilanvändare

  Mobilanpassning har blivit en nyckelfaktor för framgångsrika hemsidor. I en värld där fler människor än någonsin tidigare använder sina mobila enheter för att surfa på nätet, är det avgörande att din hemsida fungerar optimalt på smartphones och surfplattor. Här utforskar vi hur mobilanpassning kan förbättra din hemsida och bidra till affärsframgångar.

 • Användarvänlighet – en nyckel till framgång

  Användarvänlighet – en nyckel till framgång

  Att skapa en hemsida som är både attraktiv och lättanvänd är avgörande för framgång på nätet. Användarvänlighet, eller UX (user experience), spelar en central roll i hur besökare interagerar med och uppfattar din hemsida. En väloptimerad UX kan förbättra besökarnas engagemang, öka konverteringar och stärka ditt varumärke.